Een origineel en verrassend culinair avontuur!

Op zoek naar een ander, origineel, zelfs verrassend culinair avontuur? Schuif dan aan voor een volstrekt unieke eetbeleving bij Karin en Nico in de Leliestraat 18 in De Pinte. Het meest exclusieve huiskamerrestaurant van de streek. Neem plaats aan de lange houten eettafel in hun gezellige woonkamer en proef van de overheerlijke gerechten en perfect passende wijnen. Iets authentiekers bestaat niet.

Unieke eetbeleving? U leest het goed. Karin en Nico zijn gepassioneerd door de wereld van de hoogstaande culinaire gastronomie en exquise wijnen. En die passie delen ze maar al te graag met u. In de huiselijke sfeer van hun woonkamer schotelt Karin u op geregelde tijdstippen de smaakvolste gerechten voor. Steeds klaargemaakt met de meest verse kwaliteitsingrediënten.

Echtgenoot Nico serveert hoogstaande wijnen die perfect passen bij de verschillende gangen.

Kom langs en ontdek een voortreffelijke keuken in een huiselijke sfeer.  De uitmuntende service en bediening krijgt u er gratis bij.

Wie zijn we?

Karin

Karin

Executive Chef

Karin is de kok, jaren geleden volgde ze een opleiding bij Syntra. Hoewel ze nooit in een restaurant heeft gestaan, vindt ze het altijd zeer fijn om lekker eten te maken voor vrienden en familie. Bij 18 Keer Meer smaak je de pure, authentieke keuken, gerechten die de smaak van de ingrediënten optimaal tot hun recht laten komen. Eenvoud siert! Sinds januari is er dus de grote passie voor keramiek bijgekomen. Een ideale combinatie toch wel. De droom van Karin is om eigen borden te creëren voor 18 keer meer, nog meer beleving !

Nico

Nico

Sommelier

Nico is de wijnliefhebber, ja zelfs wijnkenner want in 2012 heeft hij het Franse diploma van Sommelier-conseil aan l’Université du vin behaald. Hierdoor is hij nog meer gepassioneerd geworden door wijn en gaat hij ook op zoek naar de combinatie met lekkere gerechten.

Verrassende Menukaart

Het menu is telkens aangepast aan het seizoen. Ben je vegetariër of heb je een allergie? Geef dit op voorhand door, we houden hier zeker rekening mee.

Voorbeeldmenu oktober 2020

Mondvermaakjes

3 aperitiefhapjes

Tataki van zalm

Met 2 aangepaste wijnen

Risotto à la minute met mengeling van champignons en op het vel gebakken zeebaars

Met 2 aangepaste wijnen

Dame blanche marcha : vers gedraaid vanilleijs op een bedje van huisgemaakte crumble met matchacake

Met aangepaste dessertwijn

Koffie met versnaperingen

€36 pp

Aangepaste wijnen

Bob-arrangement = 25 €

Voorbeeldmenu

Mondvermaakjes

3 aperitiefhapjes

Gravad lax

Met 2 aangepaste wijnen

Stoofpot van wild met risotto en andere garnituren

Met aangepaste wijn

Verrassingsdessert 18 keer meer

Met aangepaste wijn

Koffie met versnaperingen

Aangepaste wijnen

Een bobke is ook altijd mogelijk!

Activiteit op maat

Wil je als groep genieten van onze activiteiten ? 18 Keer Meer biedt activiteiten op maat aan voor groepen vanaf 8 personen.

Heb je iets te vieren ? Een verjaardaglentefeest, communie … of om het even wat ? Je kan altijd bij ons terecht voor een fantastische beleving met je familie of vrienden.

Een avond bij 18 Keer Meer leent zich ook perfect als teamactiviteit. Verwen en verras je team met deze heerlijke combinatie wijn & gerecht.

Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Reserveer vandaag nog

In 2019 voorzien we opnieuw een aantal vaste openingsdagen waarvoor je je vrij kan inschrijven !

Passie voor keramiek

Keramiek is een hobby die veel geduld vraagt, een grote uitdaging. Om tot een afgewerkt product te komen duurt het makkelijk enkele weken. Wanneer je een bol klei hebt gedraaid op de draaitafel tot een mooi voorwerp, dan moet dat eerst voorzichtig drogen. Té snel drogen leidt tot barsten en dus tot slot breken.

Een arbeidsintensieve hobby dus, maar wel eentje met véél voldoening wanneer je het resultaat ziet. Bekijk snel mijn creaties in onze webshop.

Locatie

Leliestraat 18, 9840 De Pinte